Auto:

Bij rijschool Cees van den Hoek kun je leren autorijden in je eigen tempo. In overleg met de instructeur wordt het examen aangevraagd op het moment dat jij er klaar voor bent.

Bij ons krijg je privéles, aangezien we niemand brengen en halen. Hierdoor kan er direct begonnen worden aan de les.


Een Tussentijdse Toets zit in het pakket, waarbij snel duidelijk wordt wat je sterke en zwakke punten zijn, zodat wij hier voor het examen extra aandacht aan kunnen besteden. Wij de gebruiken Rijopleiding in stappen. Ris is ideaal om de leerlingen van te voren zelf te laten lezen over wat er van hun verwacht word, hierdoor hoeft de instructeur minder uit te leggen en is er meer tijd om daadwerkelijk te gaan rijden.

Je lest dan in een Hyundai i30.
Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor theorielessen! Voor deze theorielessen moet je je even aanmelden.

De eerste drie rijlessen voor €140,-. geldig tot 1 juni 2024!
De les prijs voor de auto is € 69,50 per uur. [april 2024, prijswijzigingen voorbehouden]

Automaat:

Als je tijdens reguliere rijlessen merkt dat je veel moeite hebt met schakelen, of je hebt een prettiger gevoel bij het rijden in een automaat, dan is het mogelijk om rijles met automaat te volgen. Veel aspecten uit je rijles komen overeen met de reguliere lessen, maar er zijn ook verschillen. Je kunt van tevoren in overleg gaan met de rijschool om te vragen wat er voor jou mogelijk is qua rijlessen in een automaat.
Bij ons krijg je privéles, aangezien we niemand brengen en halen. Hierdoor kan er direct begonnen worden aan de les.
Met de automaat is het ook mogelijk om met de RIS methode te gaan rijden.
Verschillen tussen rijles met automaat en rijles in schakelauto:
Eén van de grootste verschillen tussen het rijden in een automaat en een gewone auto, is dat je minder handelingen hoeft uit te voeren. Jij hoeft je alleen maar goed te concentreren op de weg. Een rijbewijs voor automaat is geschikt voor iedereen. Een nadeel van een automaat-rijbewijs is dus dat je niet in een schakelauto mag rijden, daarvoor moet je echt weer apart een examen hebben afgelegd bij het CBR. Terwijl je met een regulier rijbewijs B wél in beide soorten voertuigen mag rijden.
Iets voor jou?
Heb je het gevoel dat jij het meest gebaat bent bij rijles met een automaat? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij streven ernaar ieder het traject te laten volgen dat voor hen het meest geschikt is. Iedereen heeft andere eigenschappen en kwaliteiten en je haalt je rijbewijs alleen als jij vol zelfvertrouwen de weg op kunt! Wij helpen je daar graag bij. Neem contact met ons op en wie weet kunnen we gelijk een afspraak maken voor een proefles! Je rijd dan in een Hyundai Ioniq.

Er zijn pakketten te koop! Als u daar informatie over wilt hebben, mail ons of bel ons.

Rijlessen vanaf 16.5 jaar:

2toDrive is een experiment waarbij de 17-jarige rijbewijsbezitter onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive maakt het mogelijk dat de jonge, beginnend bestuurder onder relatief veilige omstandigheden extra rijervaring op kan doen voordat hij of zij zelfstandig gaat rijden.

Waarom 2toDrive?

Jongeren zijn vaak betrokken bij ernstige ongevallen, terwijl deze groep slechts een klein deel uitmaakt van alle weggebruikers. Door invoering van 2toDrive hoopt men het aantal verkeersdoden op jaarbasis te verminderen.
Wie komen voor 2toDrive in aanmerking?


Belangrijk voor de kandidaat :

Vóórdat de kandidaat begint met de rij opleiding moet hij of zij zich persoonlijk opgeven voor 2toDrive en begeleiders pas aanvragen. Op de website www.2todrive.nl is een inschrijfformulier beschikbaar om te downloaden en te printen. Natuurlijk kan elke goede rijschool je helpen met inschrijven. Hou er rekening mee dat de aanvraag van de pas tijd kost, want de gegevens van de kandidaat en coaches moeten worden nagetrokken. Nadat je een aanvraag hebt ingediend duurt het 10 werkdagen voordat je een begeleiders pas thuisgestuurd krijgt.

Vanaf je 16 en een half jaar mag er gestart worden met de praktijklessen en niet eerder. Eventueel kun je vanaf je 16 en een half inschrijven voor een tussentijdse toets. Vanaf je 17e jaar mag er praktijk examen gedaan worden, inschrijving voor het praktijkexamen kan al voor dat de kandidaat 17 jaar is.    

Geslaagd? Het rijbewijs kan aangevraagd worden bij het Gemeentehuis, daar controleert men of de kandidaat een begeleiders pas heeft, zo ja dan wordt het beginners rijbewijs afgegeven. Tot het 18e jaar mag er met een begeleider, die bijgeschreven staat op de pas, worden gereden. De kandidaat moet zowel het rijbewijs als de begeleiders pas bij zich hebben. (en vergeet niet de begeleider mee te nemen)

Zorg dat je alles op tijd regelt en schrijf je meteen in!

Email: ceesvandenhoek.rijschool@gmail.com
tel      : 023-5251557
Mob   : 06-51209246 (Cees voor de motor)
Mob   : 06-15336199 (Natasja van den Hoek voor de automaat en schakelauto) 


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info